Graszoden

Graszoden zijn stroken gras opgerold tot een rol. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleggen hiervan. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elke tuin in een dag van een compleet nieuw gazon voorzien.


Onze graszoden zijn tenminste 12 maanden lang professioneel gekweekt op een akker voordat ze gesneden worden. Hierom kunnen wij garanderen dat wij altijd de meest verse en mooiste graszoden kunnen leveren of aanleggen.


Graszoden Nijmegen

Dankzij de speciale mix van Engels raaigras, Veldbeemd en Roodzwenk kunnen wij verzekeren dat onze graszoden uitstekend bestemd zijn tegen spelende kinderen en huisdieren. Een grasrol weegt afhankelijk van de weersomstandigheden tussen de 12 en 20 kg, zijn 250 cm lang en 40 cm breed. 


Deze graszoden kunt u zelf aanleggen, maar u kunt dit ook overlaten aan een van onze vakkundige leg ploegen. Wanneer u het gezon door ons laat aanleggen nemen wij alle werkzaamheden omtrent de aanleg op ons. Stap voor stap zal uw tuin of oude gazon op professionele wijze veranderd worden in een prachtig groen gazon!


Voor een uitgebreidde uitleg over de manier van aanleg wijzen wij u graag door naar onze pagina Graszoden leggen


Bent u van plan uw eigen gazon aan te leggen dan leveren wij graag onze premium kwaliteit graszoden bij u thuis. Kijk hiervoor op Graszoden kopen


Graszoden Nijmegen


Contactgegevens

Graszoden leggen Nijmegen


Tel : + 31 (0)73 2 600 400

Email: info@graszodenleggennijmegen.nl

Offerte aanvragen
Graszoden leggen
Graszoden verwijderen