Graszoden Cuijk

Een mooi sterk gazon laten aanleggen in Cuijk? De specialisten van onze legservice zijn hier als de beste in. Wij leggen graszoden in Cuijk en omgeving.


Dankzij onze vakbekwame medewerkers bent u er van verzekerd dat het gazon vakkundig en professioneel wordt aangelegd. Zo wordt er geen enkele stap overgeslagen en ontvangt u na oplevering een handig overzicht met alle onderhoudtips voor de komende jaren.

.

Van elke tuin in Cuijk maken wij graag een succes, Onze graszoden zijn absoluut onkruidvrij en bevatten geen plastic netten. Door de unieke samenstelling van Roodzwenk, Veldbeemd en Engels raaigras is ons gras uitermate geschikt voor spelende kinderen en huisdieren. Daarnaast heeft het een bijzonder hoge sierwaarde.


Dit kunnen wij voor u betekenen:


  • Allerhoogste kwaliteit grassoort
  • Vakkundige medewerkers
  • Snelle aanleg service
  • Binnen 24 uur een offerte
  • Onderhoudtips om uw gazon in topconditie te houden
  • Drie maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden

Heeft u interesse maar wilt u toch liever zelf uw gazon aanleggen? Wij kunnen onze graszoden ook enkel bij u bezorgen, daarnaast is afhalen ook een mogelijkheid. Kijk hiervoor op onze Graszoden kopen pagina


Graszoden Cuijk


Wilt u meer informatie over het leggen of leveren van de graszoden in Cuijk en omgeving? E-mail of bel ons vrijblijvend voor meer informatie!


Contactgegevens

Graszoden leggen Nijmegen


Tel : + 31 (0)73 2 600 400

Email: info@graszodenleggennijmegen.nl

Offerte aanvragen
Graszoden leggen
Graszoden verwijderen